Koude en warme buffetten

Koude en warme buffetten

Heeft u iets te vieren en zoekt u voor een grote groep een feestelike ruimte? Of bent u zomaar toe aan een gezellige middag of avond Inclusief een buffet? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Voor zowel zakellk als particullere doeleinden bieden wij als Grand Café Willem de Vierde zijnde een overheeriik buffet aan. U kunt kiezen ult een koud: en of warm buffet. Van een snack buffet tot complete luxebuffetten
‘geschikt voor grote groepen vanaf 20 tot wel 200 personen. Vanzelfsprekend heeft u de optie om in overleg butfetten met elkaar te Ccombineren of een combinatie te maken met andere artangementen die wij aanbieden. Bj ons is bijna alles mogelik en wij gaan geen uitdaging ult de weg.

Zoekt u een privéruimte waar u en uw gezelschap in alle rust of juist in een feesteljke stemming kan genieten van heerliéheden van onze kok? Of het nou voor een verjaardag is, een zakelijke bijeenkomnst of een spetterende brullof, wij helpen u grag verder! Samen met ons zeer gastvrije team zullen wij er alles aan doen om uw wensen tot in de puntjes te faciliteren.

Bent u nieuwsgierig en wilt u graag meer informatie over de mogeliikheden van een reservering of het huren van een ruimte? U bent maar liefst zes dagen per week welkom bij ons om een kopje koffie te komen drinken om gezamenlik de opties te bekijken.

Van dinsdag tot en met vrijdag zijn we vanaf 15:00 geopend en in de \weekenden vanaf 11:00. Op maandag zijn we helaas gesloten. Mocht u niet in de buurt komen kan u gerust een mailtesturen naar info@willemde4.com en we zijn tevens tijdens de openingstijden bereikbaar op telefoonnummer 0546 452 837. Wij heten u van harte welkom bij Grand Café Willem de Vierde, gevestigd aan het Prinses Catharina-Amaliaplein te Almelo.