Daghap in Almelo

Daghap in Almelo

Zoekt u een heerlijk plekje om een hapje te komen eten? Dan bent u bij Grand Café Willem de Vierde aan het goede adres. Naast onze royale menukaart bieden wij iedere dag een unieke daghap aan. Variatie en diversiteit staat bij ons hoog in het vaandel en onze keuken zal er dan ook alles aan doen om dag in dag uit een kwalitatieve betaalbare maaltijd voor u te serveren.

Schroomt u dan ook niet om onze sfeervolle eigentijdse zaak binnen te lopen op het gezellige Prinses Catharina-Amaliaplein in het centrum van Almelo. Naast voldoende mooie plekken binnen beschikken wij over een prachtig verwarmd buitenterras. In de zomer wordt die uiteraard op natuurlijke wijze verwarmd doordat het terras zich aan de zonzijde bevindt.

Zit u liever privé of wilt u een rustig plekje voor u en uw gezelschap? Dat is voor ons geen enkel probleem! Wij passen ons aan en zullen ons uiterste best doen om een mooie geschikte plek vrij te houden die voldoet aan uw wensen.

Voor grote groepen hebben wij altijd het geschikte arrangement in huis. Kijkt u voor de verschillende arrangementen even op onze website voor meer informatie. Wij heten u zes dagen per week van dinsdag tot en met zondag van harte welkom bij Grand Café Willem de Vierde. Onze gastvrije collega’s zullen altijd voor u klaar staan. Schuif aan voor een unieke ervaring vol kwaliteit en tegen een goede betaalbare prijs. Reserveert u liever vooraf? Dit kan via onze website maar natuurlijk ook gewoon per telefoon: 0546 452837.