Bedrijfs uitje in almelo

bedrijfsuitje in Almelo

Bedrijfsuitje Almelo Bedrijfsuitje Twente Een bedrijfsuitje organiseren?! * Lekker Barbecueën met collega’s? * Genieten van een heerlijk buffet? * Complete borrelarrangementen inclusief een DJ? *Vergaderarrangement met alle benodigde apparatuur? * Ontbijten, lunchen of complete buffetten?

Bij Willem is er van alles mogelijk. Naast bovengenoemde opties is er veel meer mogelijk en informeren wij u graag naar de mogelijkheden die Willem allemaal te bieden heeft. Alle bovengenoemde opties zijn zowel in een gesloten- als open ruimte uitstekend mogelijk. Van complete ontbijtarrangementen tot volledig verzorgde diners met of zonder activiteit van groepen van 10 tot 350 personen. Voor de betere feestlocatie bent u bij ons natuurlijk aan het goede adres. Van een skihut tot een trendy feestlocatie wij bieden het allemaal! Feesten van 30 tot circa 250 personen met of zonder DJ bij ons kan het allemaal. Boek er gelijk een borrelarrangement bij en u bent helemaal klaar!

Het tevens mogelijk om deze arrangementen te combineren met één van onze arrangementen. Denk hierbij aan keveruitjes, buggy rally of Solex rijden. Naast de activiteiten die wij aanbieden van uit Showtime, bieden wij zelf ook nog kroegentochten en diverse spelen aan die perfect te combineren zijn met een borrel, diner of vergadering. Bij Willem de Vierde bent u op het juiste adres voor een zorgeloos ochtend, middag of avond.

Meer vragen? Natuurlijk. We maken al onze arrangementen exact op maat voor u en uw bedrijf. Voor meer informatie stuurt u graag een mail naar info@willemde4.com of belt u naar 0546 452 837.