Vrijgezellenfeest Almelo
Vrijgezellenfeesten komen natuurlijk met een hoop vertier en gezelligheid en het nodige gek doen! Laten wij daar bij Willem daar nou de perfecte ruimte voor hebben. In zowel een gesloten ruimte als een open ruimte is er van alles mogelijk om dé perfecte vrijgezellen dag te organiseren. Bij mooi weer kan dit alles zelfs op het terras. Voor de dames kan men denken aan compleet verzorgde High Tea’s overdag een kroegentocht voor de heren met een barbecue of een compleet verzorgde borrel met of zonder DJ. Bij Willem vraag u niet snel mis.

Al deze arrangementen en meer zijn natuurlijk uitstekend te combineren met GPS tochten, het spel jongens tegen de meisjes, buggyritten, solex ritten of andere activiteiten. Dit alles in combinatie met high tea’s, lunchen, borrels, barbecues of complete diners. Voor groepen vanaf 10 tot 100 personen. Voor de betere feestlocatie bent u bij ons natuurlijk aan het goede adres. Van een skihut tot een trendy feestlocatie wij bieden het allemaal! Feesten van 30 tot circa 250 personen met of zonder DJ bij ons kan het allemaal. Boek er gelijk een borrelarrangement bij en u bent helemaal klaar!

Meer vragen? Natuurlijk. We maken al onze arrangementen exact op maat voor u. Voor meer informatie stuurt u graag een mail naar info@willemde4.com of belt u naar 0546 452 837.

Naar arrangementen