Even voorstellen

Willem de Vierde

Steekwoorden:
Trendy, gastvrij, sfeervol, relaxed.

Capaciteit:
Sit down Dinner: 120 personen
Borrel/Walking dinner: 250 personen
Buffetten: 170 personen

In 2013 heeft Willem de Vierde zijn deuren geopend aan het Amaliaplein en met succes. Van een bruisende borrel, tot lekkere lunch of een romantisch diner je bent bij Willem de Vierde aan het juiste adres.

Daarnaast biedt Willem ook veel voor groepen van 6 tot 200 personen biedt Willem diverse keuzemenu’s, sharing dinner of gezellige borrels in een gedeelte in het Grand Café. In deze inspiratiefolder geeft Willem een idee van wat er zoal mogelijk is in het Grand Café en in de aparte zaal De Crazy Frog.

Crazy Frog

Steekwoorden:
Flexibel, feest! informeel, echte sfeermaker.

Capaciteit:
Sit down Dinner: 60 personen
Borrel/Walking dinner: 120 personen
Buffetten: 100 personen

Als onderdeel van Willem de Vierde wordt Crazy Frog gebruikt voor grotere groepen. Vanaf 30 tot 120 personen is er van alles mogelijk in de Crazy Frog. Door de informele sfeer van de Crazy Frog leent deze zaal zich perfect voor informele borrels, recepties, diners en andere bijeenkomsten. Door de flexibel in te delen ruimte is de Crazy Frog geschikt voor elke groep vanaf 30 personen met of zonder activiteiten.

Neem vrijblijvend
contact op

Heeft u vragen over het huren van onze ruimtes of wilt u een arrangement boeken? Mail dan naar info@willemde4.com of neem telefonisch contact op via 0546 452 837. Wij helpen u graag bij de organisatie van uw evenement!

WAT ONZE GASTEN OVER ONS ZEGGEN

“Lekker gegeten. Alles mooi op smaak, complimenten. Personeel vriendelijk en gastvrij, maken oogcontact als je ze je aanspreken, kortom ze begrijpen het! Wij komen terug!”

EricAlmelo

“In een woord geweldig. Zeer vriendelijke bediening. Perfecte prijs kwaliteit. 80 meter van het van der Valk Hotel en het wandelingetje er naar toe meer dan waard. Inrichting trendy . Muziek fantastisch.”

GerHengelo