Hengeloërs, kom voor een High Tea naar Willem de Vierde in Almelo!

Royal High Tea

Hartig

Diverse sandwiches

Tomatensoepje

Kaasstengel met parmaham

 

Zoet

Ambachtelijke scones

Diverse mini muffins

Ambachtelijke brownies

Slagroomsoesjes

Mini petit fours

Confituur

Slagroom

 

Thee & overige dranken

Wij serveren gedurende twee en een half uur onbeperkt de biologische Bradley’s Piramini Leaf Tea. Door de piramide vorm van het zakje, wellen de grovere theeblaadjes en het fruit in de buidel beter en ervaart u de pure beleving van het thee zetten. Daarnaast serveren wij op tafel halfvolle melk, jus ‘d orange en ijswater met munt en citroen.

 

 

€ 16,50 p.p

Koninklijke High Tea

Hartig

Diverse sandwiches

Mini wraps

Tomatensoep

Bospaddenstoelenragout met bladerdeeg

Zoet

Ambachtelijke scones

Diverse mini muffins

Ambachtelijke brownies

Slagroomsoesjes

Mini petit fours

Macarons

Confituur

Slagroom

Thee & overige dranken

Wij serveren gedurende twee en een half uur onbeperkt de biologische Bradley’s Piramini Leaf Tea. Door de piramide vorm van het zakje, wellen de grovere theeblaadjes en het fruit in de buidel beter en ervaart u de pure beleving van het thee zetten. Daarnaast serveren wij op tafel munt, jus d’ orange en ijswater.

Natuurlijk is deze high tea aan te passen naar elk dieet en zijn er, in overleg, veel mogelijkheden om deze High Tea naar eigen wens aan te passen.

€ 19,50 p.p.

Reserveer direct

Heb je Hengelo of Enschede wel een keer gezien en ben je op zoek naar een gezellig uitstapje met vrienden of vriendinnen? Wil je iemand een origineel cadeau doen voor een speciale gelegenheid of gewoon omdat het kan? Wees welkom bij Grand Café Willem de Vierde in Almelo voor een overheerlijke High Tea. We serveren twee verschillende soorten High Tea’s: De Royal High Tea en de Koninklijke High Tea. Zoals de naam de indruk al wekt zorgen we dat we u serveren met een koninklijk randje. Tijdens de High Tea kunt u heerlijk gedurende twee en een half uur genieten van onze biologische Bradley’s Piramini Leaf Tea. U hoeft zich geen zorgen te maken wanneer het opraakt, u bent namelijk onbeperkt voorzien. Naast de thee serveren wij voor u halfvolle melk, jus d’orange en ijswater met citroen en munt.

 

Daarnaast is dit hoffelijke arrangement perfect te combineren met de andere arrangementen en uitjes die we aanbieden. Wanneer u van plan bent om bij ons te komen vergaderen, wanneer u een vrijgezellenfeest organiseert, een bruiloft, familiedag of welke gelegenheid dan ook waar een High Tea niet bij mag ontbreken. In overleg staan wij zo goed als overal voor open! Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden of wilt u reserveren? Schroom niet om langs te komen voor een kopje koffie. U mag natuurlijk ook altijd een mailtje sturen naar info@willemde4.com , of we zijn zes dagen per week bereikbaar per telefoon op 0546 452 837. Ons gastvrije Willem de Vierde-team staat voor u klaar van dinsdag tot en met vrijdag. We zijn geopend vanaf 15:00 en in de weekenden vanaf 11:00. Op maandag zijn we helaas gesloten.

Wanneer u uw toevlucht zoekt uit Hengelo of Enschede kunt u zich laten verrassen op het gezelligste plein van Almelo. Het Prinses Catharina-Amaliaplein. Tot snel!

high tea hengelo
high tea hengelo 2
high tea hengelo 3