Royal High Tea

Hartig

Diverse sandwiches

Tomatensoepje

Kaasstengel met parmaham

 

Zoet

Ambachtelijke scones

Diverse mini muffins

Ambachtelijke brownies

Slagroomsoesjes

Mini petit fours

Confituur

Slagroom

 

Thee & overige dranken

Wij serveren gedurende twee en een half uur onbeperkt de biologische Bradley’s Piramini Leaf Tea. Door de piramide vorm van het zakje, wellen de grovere theeblaadjes en het fruit in de buidel beter en ervaart u de pure beleving van het thee zetten. Daarnaast serveren wij op tafel halfvolle melk, jus ‘d orange en ijswater met munt en citroen.

 

 

€ 16,50 p.p

Koninklijke High Tea

Hartig

Diverse sandwiches

Mini wraps

Tomatensoep

Bospaddenstoelenragout met bladerdeeg

Zoet

Ambachtelijke scones

Diverse mini muffins

Ambachtelijke brownies

Slagroomsoesjes

Mini petit fours

Macarons

Confituur

Slagroom

Thee & overige dranken

Wij serveren gedurende twee en een half uur onbeperkt de biologische Bradley’s Piramini Leaf Tea. Door de piramide vorm van het zakje, wellen de grovere theeblaadjes en het fruit in de buidel beter en ervaart u de pure beleving van het thee zetten. Daarnaast serveren wij op tafel munt, jus d’ orange en ijswater.

Natuurlijk is deze high tea aan te passen naar elk dieet en zijn er, in overleg, veel mogelijkheden om deze High Tea naar eigen wens aan te passen.

€ 19,50 p.p.

Reserveer direct

Even lekker met vriendinnen eruit? Een cadeau geven aan je moeder of gewoon omdat het kan? Kom genieten van een overheerlijke High Tea bij Willem de Vierde. Willem serveert twee varianten High Tea. Een Royal High Tea of een Koninklijke High Tea. En zoals de naam doet suggereren doen we dit met een Koninklijk randje. Onze High Tea’s zijn daarnaast uitstekend te combineren met één van onze andere arrangementen of uitjes. Denk hierbij aan een vrijgezellenfeest, een bruiloft, vriendinnendag of een andere gelegenheid waarbij een High Tea niet mag ontbreken. Meer informatie? Stuur een mail naar info@willemde4.com of bel ons op nummer 0546 452 837.

high tea almelo
high tea almelo 2
high tea almelo 3